ELLE: ЯК УКРАЇНСЬКІ ДИЗАЙНЕРИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗСУ ТА МИРНОМУ НАСЕЛЕННЮ КРАЇНИ

ELLE: ЯК УКРАЇНСЬКІ ДИЗАЙНЕРИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗСУ ТА МИРНОМУ НАСЕЛЕННЮ КРАЇНИ

Posted by Kostiantyn Omelia on

У перший день війни я разом із близькою людиною виїхав із Києва до іншого міста. За два дні до мене приєдналася частина команди бренду Omelia. Спочатку ми перебували в сильному шоці від того, що відбувалося, не випускали з рук телефони: відстежували щохвилини оновлення стрічки новин. Однак згодом на зміну страху прийшла готовність захистити свою Батьківщину. 
Щоночі у нас зупиняються люди, які біжать зі своїх міст до країн Європи. Ми даємо їм можливість відпочити і вирушити далі. Ми виділили бюджет та закупили продукти, які передали волонтерам. Через телеграм канали з`ясували, де можемо бути корисні в даний момент. Вчора заклеювали скотчем вікна на вокзалі, закупили обігрівачі для біженців. Також займалися відвантаженням гуманітарної допомоги, яке вирушило до Києва.Сьогодні освоїли навичку плетіння маскувальних сіток для військових. Познайомились із місцевими жінками, хлопцями та бабусями, які твердо налаштовані обороняти рідну Україну. Завтра ж плануємо відвідати курси надання першої медичної допомоги – ці навички зараз потрібні.
Війна точно змінила наші ДНК, об`єднала і згуртувала нас дуже міцно! Ми не плануємо покидати Україну. Намагатимемося бути корисними тут настільки, наскільки це в наших силах. Дякуємо нашим героям, які так відважно борються на передовий! Велика гордість за нашого президента! Його позиція піднімає дух українців та дарує віру у перемогу!

  

Original article